Hogyan működik?

A GO! Bybeans kávé futár szolgáltatás kizárólag Budapest területén érhető el.

Azon belül is az alábbi irányítószámokhoz  tartozó címekről tudtok rendelést feladni nekünk:

Budapest V.kerület:

1051, 1052, 1053, 1054,  1055,  1056

Budapest VI.kerület:

1061, 1062, 1063, 1064, 1065 , 1066, 1067

Budapest VII.kerület:

1071, 1072, 1073, 1074, 1075, 1076, 1077, 1078

Budapest VIII.kerület:

1085, 1088

Budapest IX.kerület:

1092, 1093

Budapest XIII.kerület:

1132, 1133, 1134, 1136, 1137

A rendelés folyamata

1. Válaszd ki a termékeket, amiket szeretnéd, hogy kiszállítsunk neked és rakd a kosaradba. A kosarad tudod majd még módosítani, amíg ki nem fizetted a termékeket.

2. Védd a környezeted, rendelj Boomerang visszaváltható poharat a kávédhoz! Ha neked is fontos, hogy a környezetünk terhelését csökkentsük, kérd a rendelésed Boomerang visszaváltható pohárba! A Boomerang pohárért csak egyszer kell fizetned. Utána minden alkalommal, amikor rendelsz tőlünk, egy új poharat kapsz ,ha visszaadod cserébe a használt poharad. Természetesen nem csak nálunk tudod ezt a poharat visszaváltani. A programban részt vevő kávézók listáját keresd a Boomerang Cupshare weboldalán.

Mit kell tehát tenned?:

1. Ha még nincs ilyen poharad: Tegyél be a kosaradba annyi poharat,  amennyi italt ebben a pohárban szeretnél megkapni. Mi a megfelelő méretet fogjuk a részedre adni és ebben szállítjuk ki a megrendelésed.

FONTOS: ha több italt rendelsz, de csak néhányhoz szeretnél ilyen poharat, akkor a fizetés során a “megjegyzés” rovatban feltétlenül írd meg nekünk, hogy melyik italhoz szeretnéd a poharad megkapni. Ha pedig minden italhoz kérsz poharat, figyelj rá, hogy egyezzen meg a megrendelt poharak száma a megrendelt italok számával.

A következő rendelésednél kövesd a 2. pontban részletezett tennivalókat.

2. Ha már van ilyen poharad: Ebben az esetben nem kell mást tenni, mint a fizetés során, a megjegyzés rovatban pontos instrukciókat adni nekünk, hogy hány ilyen poharat szeretnél kapni és melyik italokhoz kéred őket. Ebben az esetben fizetned nem kell a pohárért, tehát ne is rakd be a kosaradba. Viszont a futárunknak add át a rendelésednek és kiszállítottnak megfelelő számú poharat. Ezeket mi visszahozzuk a kávézóba és gondoskodunk a programnak megfelelő hasznosításukról.

3. Szemes kávé rendelési opciók. Ha ízlett a kávé amit kiszállítottunk Neked korábban, vagy azok közé tartozol akik szívesebben készítik el otthon ezt a finom italt, akkor lehetőséged van azokat a szemes kávékat is megrendelni nálunk 250g-os kiszerelésben, amelyekből az aktuális forró italaink készülnek.  Mivel tudjuk, hogy nem mindenki rendelkezik otthon profi őrlővel, ezért választhatsz, hogy milyen őrléssel kéred és persze választhatod a szemes kávé opciót is. A választható őrlési módok: Kotyogó, Filter és Presszó.
De ha van tuti beállításod a Mahlkönig EK-43-ra, akkor a megjegyzés rovatban írd le, mi pedig azon a beállításon fogjuk neked leőrölni és elküldeni. Az őrlést mindig a kiszállítás előtt végezzük, hogy a lehető legfrissebb legyen a kávé. Itt mindig csak 3 féle kávét fogsz találni. Ha nagyobb választékra vágysz , akkor klikk a www.bybeans.com webshopra!

4. Válassz magadnak egy 30 perc időtartamú idősávot, amikorra szeretnéd kérni a kiszállítást. Idősávot a megrendelés napjára , illetve a következő napra tudsz foglalni. A főoldalon megtalálható táblázatban üres körrel jelölt idősávok foglalhatók. Ha találsz neked megfelelő sávot, kattints rá. Ha zöldre változik a színe, készen is vagy. Lépj tovább a Pénztár oldalra , de akár a kosaradhoz is rakhatsz még bármit.

FONTOS: Minden aktív, foglalható idősáv 10 perccel a kezdete előtt inaktívvá, tehát “nem foglalhatóvá” válik. Tehát például, ha a rendelési napodon a 12.00-12.30-as idősáv 11.50-ig foglalható. 11.51-től már csak a 12.30-13.00-ás idősávba tudsz foglalni, feltéve ha még nem telt be.

5. A Pénztár oldalon tudod befejezni a rendelést. Itt még van alkalmad meggondolni magad, vagy hozzátenni a kosaradhoz. Sőt egy legördülő menüben még a kiszállítási idősávot is módosítani tudod. Itt már csak olyan idősávok láthatóak, amik szabadok. Ha mindent rendben találtál, akkor bankkártyával tudsz gyorsan és biztonságosan fizetni a Barion rendszerén keresztül. A rendelésedről visszaigazoló e-mail-t és számlát is kapsz elektronikus formában.
Ha nem kapnád meg a sikeres fizetés után a Barion visszaigazolás mellett a rendelésedről a visszaigazoló szöveges mail-t ellenőrizd a Spam vagy a Promitions mappákat.
6. A kiszállítást a saját bringás csapatunk végzi. Mi magunk, a baristák és a By Beans csapat tagjai. . . szóval simán előfordulhat, hogy a kedvenc baristád csenget fel neked, amikor megérkeztünk a csomagoddal 🙂

A termékekről

A forró italokat hőtartó poharakban szállítjuk ki, így garantált, hogy nem fogsz kihűlt latte-t kapni. Azt is láthatod, hogy a sima espresso nincs a választékunkban. Ennek az oka egyszerű. Az espresso szerintünk csak frissen, max 1-2 percig tökéletes. Ennyire gyorsan pedig nem tudjuk a pedált tekerni sajnos. Mi viszont csak olyan italokat szeretnénk nektek felszolgálni, amit mi magunk is szívesen elfogyasztanánk. Így a presso-t dobtuk, ahogy a latte art-ot is. 🙂 A péksütiket is frissen sütjük, így biztosíthatunk, hogy csak friss termék lesz a csomagodban.

A biztonságról

Ezekben a nehéz időkben erről sem feledkezhetünk el. A kávézónk jelenleg csak korlátozottan van nyitva. A 65 év alatti vendégek a Belvárosi Piac területére csak reggel 9 előtt , illetve 12.00 és 15.00 között léphetnek, kizárólag elviteles szolgáltatás igénybevétele céljából. A kávézó területén csak mi tartózkodhatunk, még barátokat, családtagokat sem fogadunk. A baristák csak maszkban és kesztyűben dolgozhatnak , amit nem vehetnek le a munkaidejük alatt, csak ha cserélniük kell. A futáraink ugyanígy járnak el. Maszkban és kesztyűben szállítanak ki. Mindezek mellett a szokásosnál is jobban odafigyelünk a személyes higiéniára és a környezetünk tisztán tartására.